![Крамбамбуля Хлебасольная](/images/stories/krambambulya/krambamulia-khlebosolnaya.jpg) |
Падрыхтаваная на духмяным хлебе з дабаўленнем настою каляндры. У кожнай бутэльцы вы ўбачыце сапраўдны пшанічны колас!
Моцнасць: |
![Абазначае насычанасць напою спіртам (больш карон абазначае больш моцны напой) Моцнасць](/images/stories/crown/alcoholic-4.gif) |
Пякучасць: |
![Абазначае насычанасць напою вострымі кампанентамі (больш карон абазначае больш пякучы напой) sweetness-1](/images/stories/crown/sweetness-1.gif) |
Складанасць: |
![Абазначае колькасць інгрыдыентаў і час на падрыхтоўку кампанентаў для напою (больш карон абазначае больш складаны напой) complexity-5](/images/stories/crown/complexity-5.gif) |
Від вырабу: настойка горкая.
Моцнасць: 40%.
Аб'ём бутэлькі: Элітарная серыя; 0,5 л; 0,2 л; 0,1 л
|
Склад: вада пітная змякчаная, спірт этылавы рэктыфікаваны з харчовай сыравіны «Люкс», настой хлеба, настой каляндры, цукар, мёд натуральны, соль харчовая ёдаваная, пшанічны колас.
Знешні выгляд: празрыстая вадкасць з унясеннем у бутэльку коласу пшаніцы. Дапускаецца наяўнасць завісі або асадку часцінак коласа пшаніцы.
Колер: ад светла-саламянага да жоўтага.
Смак: гарманічны, крыху пякучы
Водар: складаны, з лёгкім адценнем хлеба і каляндры
Энергетычная каштоўнасць: 224,9 ккал/100 см3.
Тэрмін захоўвання: 10 месяцаў.
Ідэальная для падрыхтавання кактэйлю «Вясёлы Кухар».
На 1 порцыю: 70 мл Крамбамбулі Хлебасольнай, 2 чайныя лыжкі мёду, 200 мл светлага піва, лёд. У высокай шклянцы змяшаць Крамбамбулю Хлебасольную з мёдам, уліць ахалоджанае піва, дадаць лёд. |
|